ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Μετά από τις 4ης προκρίσεις στο εφήβων νεανίδων ήρθαν άλλες 4ης στο παίδων κορασίδων. Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε η Προκριματική Φάση Β.Ελλάδος στην κατηγορία των Παίδων κορασίδων στην Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 1.
Το Σάββατο στο ομαδικό αγώνισμα οι Τζιότζιος, Καρυπίδης , Χατζηιωαννίδης   και Ασλανίδης επικράτησαν με σκορ 3 – 0 και τους δύο αγώνες τους επί του Θερμαίου  Θέρμης και του Ο.Ε.Α. Θεσσαλονίκης και  πήραν την πρόκριση για την τελική φάση η οποία θα γίνει στην Πεύκη της Αθήνας.

μετά την πρόκριση στο ομαδικό παίδων μαζί με τους προπονητές,

Την Κυριακή στα πλαίσια του ατομικού αγωνίσματος ο Καρυπίδης Ανδρέας πήρε την πρόκριση στην Πανελλήνια Φάση νικώντας όλους τους αντιπάλους του, είχε 6 νίκες σύνολο , και η Τζαρίδου Στέλλα εκπροσωπώντας την ομάδα της Λάρισσας κατάφερε να προκριθεί εξίσου, επίσης ο  Τζιοτζιος Βασίλης είχε είδη προκριθεί κατευθείαν στην τελική φάση επειδή βρίσκεται στην 6η θέση του Raking List, το Πανελλήνιο ατομικό θα γίνει στην πόλη της Ορεστιάδας. Επίσης πήραμε μέρος και με άλλους 9 αθλητές που προσπάθησαν αλλά δε τα κατάφεραν να προκριθούν.

όλοι η αποστολή μας.

18-02-2020

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...