ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-20

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-2020 σε φωτογραφίες

3η θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό των παίδων με τους από αριστερά Τζιότζιο Βασίλη , Χατζηιωαννίδη Δανιήλ, Καρυπίδη Ανδρέα και προπονητή τον Κρυωνά Γιώργο, μετά το τέλος των αγώνων στο Σ.Ε.Φ..

θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό των εφήβων με τους από αριστερά Δούμπαλα Ζαχαρία, Τζιότζιο Βασίλη, Σαπάκο Σωτήρη , Καρυπίδη Ανδρέα και προπονητή τον Κρυωνά Γιώργο , μετά το τέλος των αγώνων στο εξωτερικό χώρο του Σ.Ε.Φ..
8αδα ατομικό Πανελλήνιο παίδων Τζιότζιος Βασίλης, επίσης 3ος στο ανοικτό τουρνουά παίδων στην ΧΑΝΘ, στιγμιότυπο από των αγώνα για το μετάλλιο στο Σ.Ε.Φ..
6η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής ανδρών Βορείου Ελλάδος , με τους από αριστερά Δούμπαλα Ζαχαρία, Τζιότζιο Βασίλη, Καρυπίδη Ανδρέα, προπονητή τον Κρυωνά Γιώργο και Σαπάκο Σωτήρη , μετά από νικηφόρο αγώνα στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ.
Η αθλήτρια μας Τζαρίδου Στέλλα που φέτος αγωνίστηκε ως δανεική στην Δύναμη Λάρισας , 3η θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό κορασίδων , 9αδα στο αντίστοιχο Πανελλήνιο των νεανίδων, 16αδα σε ατομικό Πανελλήνιο κορασίδων και νεανίδων με 15 νίκες και μόλις 3 ήττες, επίσης 3η θέση στα ανοικτά τουρνουά κορασίδων της Πάτρας και της Κοζάνης, μετά την απονομή στο Σ.Ε.Φ..

12-08-2020

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...