Επιτυχίες

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στην ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019

ΑΙΑΣ

1η θέση Β’ εθνική γυναικών βορείου Ελλάδος με τις Τζαρίδου Στέλλα ,  Γκούρλια Βάσω , Παπασάβογλου Ζωή και Χατζηιωαννίδου Παρασκευή

7η θέση Β’ εθνική βορείου Ελλάδος με τους Τζιότζιο Βασίλη , Μακέδα Τόμη , Καρυπίδη Ανδρέα και Καλαϊτζη Δημήτρη

4η θέση πανελλήνιου μπαραζ ανοδου Β’ εθνικής γυναικών

1η θέση ομαδικού παίδων βορείου Ελλάδος με τρεις προκρίσεις απο τους Τιότζιο Βασίλη , Σαπάκο Σωτήρη και Καρυπίδη Ανδρέα

3η θέση στο ομαδικό πανελλήνιο  παίδων με τους Τζιότζιο Βασίλη , Σαπάκο Σωτήρη , Καρυπίδη Ανδρέα και Δούμπαλα Ζαχαρία.

2η θέση στο ομαδικό πανελλήνιο εφήβων βορείου Ελλάδος με πρόκριση  του  Τζιότζιου Βασίλη

7η θέση στο πανελλήνιο ομαδίκο εφήβων με τους Τζιότζιο Βασίλη , Σαπάκο Σωτήρη και Μουρατίδη Γιάννη

Πρόκριση σε ατομικο κορασίδων και νεανίδων απο την Τζαρίδου Στέλλα

ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

2η θέση στο ανοικτό τουρνουά Σίνδου και 3η θέση στα ανοικτά  τουρνουά Πέρα και Αλεξανδρούπολης απο την Τζαρίδου Στέλλα

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018

ΑΙΑΣ

2η θέση  Β’ εθνική γυναικών βορείου Ελλάδος με τις Γκούρλια Βάσω , Τζαρίδου Στέλλα , Άμπα Δέσποινα , Παπασάβογλου Ζωή.

1η θέση  ομαδικό παγκορασίδων βορείου Ελλάδος με δυο  προκρίσης των αθλητριών Τζαρίδου και Άμπα Δέσποινα και κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο Ομαδικό παγκορασίδων , την 2η θέση στο πανελλήνιο διπλό παγκορασίδων και  8δα στο ατομικό και για τις δυο αθλήτριες.

2η θέση στο ομαδικό παμπαίδων βορείου Ελλάδος  με πρόκριση απ0 τον Καρυπίδη Ανδρέα

5η θέση στο πανελλήνιο ομαδικό παμπαίδων με τους Καρυπίδη Ανδρέα και Ζησούλη Κωνσταντίνο.

2η θέση στο διπλό πανελλήνιο παμπαίδων με τους αθλητές Καρυπίδη Ανδρέα και Πιστόλα Γιάννη.

ΝΕΜΕΣΙΣ

3η θέση στο κύπελο ανδρών βορείου Ελλάδος με τους Οικονόμου Γρηγόρη , Οικονόμου Κωνσταντίνο , Νισύριο Γιώργο.

ΑΔΩΝΗΣ

2η θέση παίδων βορείου Ελλάδος με πρόκριση του Τζιότζιου Βασίλη και 10η θέση στο πανελλήνιο παίδων με τους Τζιότζιο Βασίλη , Σαπακο Σωτήρη ,Καρυπίδη Ανδρέα και Δούμπαλα Ζαχαρία

2 προκρίσεις στους εφήβους  για την βόρεια Ελλάδα για τους Οικονόμου Κωνσταντίνο(νεμεσις) και Τζιότζιο Βασίλη(αδωνης).

ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Καρυπίδης Ανδρέας στους παμπαίδες:  10ς στο ανοικτο πρωταθλημα Κοζάνης , 1ος  στο ανοικτο πρωταθλημα Ελευσίνας  , 2ος στο ανοικτο πρωταθλημα ΧΑΝΘ , 2ος ανοικτο πρωταθλημα Βέροιας , 3ος στο ανοικτο πρωταθλημα Σίνδου και 3ος στο ανοικτο πρωταθλημα Πάτρας

Τζαρίδου Στέλλα στις παγκορασίδες 2η στο ανοικτο πρωταθλημα Βέροιας , 3η στο ανοικτο πρωταθλημα Σίνδου , 3η στο ανοικτο πρωταθλημα Καρέα και 3η στο ανοικτο πρωταθλημα Χίου

Ασλανίδης  Παναγιώτης στου μίνι παμπαίδες: 3ος στο ανοικτο πρωταθλημα Βέροιας και 3ος στο ανοικτο πρωταθλημα Αλεξανδρούπολης

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017

ΑΙΑΣ

3η θέση κύπελο ανδρών βορείου Ελλάδος με τους Μαέδα Τόμη , Ενεβέη Κυριάκο , Ελευθεριάδη Παντελή , Καρυπίδη Ανδρέα , Τζιότζιο Βασίλη .

1η θέση ομαδικό παμπαίδων βορείου Ελλάδος με 2 προκρίσεις τους Τζιότζιο Βασίλη και Καρυπίδη Ανδρέα.

3η θέση στο Πανελλήνιο οαμαδικό και διπλό με τους ίδιους αθλητέ.

Πρόκριση της Τζαρίδου Στέλλας στο Πανελλήνιο παγκορασίδων και εφτασε 16δα.

2η θέση ομαδικό παίδων βορείου Ελλάδος με πρόκριση του αθλητή Τσεντεκίση Χρήστου ,και 7η θέση στο πανελλήνιο παίδων  Τσεντεκίση Χρήστου, Σαπάκο Σωτήρη  και Τζιότζιο Βασίλη.

3η θέση στο Α’ τοπικό και άνοδος ανδρών στην Β’ εθνική με τους Μακέδα Τόμη , Ελευθεριάδη Παντελή , Ενεβέη Κυριάκο , Τζιότζιο Βασίλη και Καρυπίδη Ανδρέα.

6η θέση Β’ εθνίκη γυναικών με τις Μποζίνη Μαρία  ,  Καϊοπούλου  Ελπίδα και Γαβρανοπούλου Ξένια.

ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τζιότζιός Βασίλης στους παμπαίδες: 2ος στο ανοικτο πρωταθλημα  Φλώρινας , 3ος στο ανοικτο πρωταθλημα Μαγκουφάνας , 3ος ανοικτο πρωταθλημα ΧΑΝΘ  και στο ανοικτο πρωταθλημα Χανίων.

Τζαρίδου Στέλλα στις παγκορσίδες: 3η στο ανοικτο πρωταθλημα Χανίων.

ΑΔΩΝΗΣ

1η θέση στο ομαδικό εφηβών βορείου Ελλάδος και πρόκριση από τον αθλητή Οικονόμου Κωνσταντίνο

9η θεση στο πανελλήνιο εφήβων με τους  Οικονόμου Κωνσταντίνο , Καρυπίδη Μιχάλη και Ελευθεριάδη Χάρη.

2η θέση στο Β’ τοπικό ανδρών και άνοδος στο Α’ τοπικό με τους Οικονόμου Κωνσταντίνο , Ανανιάδη Αδάμ , Καρυπίδη Μιχάλη , Ιορδανίδη Χρήστο , Ελευθεριάδη Χάρη.

ΝΕΜΕΣΙΣ

1η θέση στο κύπελο ανδρών βορείου Ελλάδος με τους Οικονόμου Γρηγόρη , Σβάρνα Λευτέρη, Ραμπότα Εμμανουήλ , Νένδο Τάσο και Ελευθεριάδη Νίκο.

6η θέση Β΄εθνική ανδρών βορείου Ελλάδος με τους  Οικονόμου Γρηγόρη , Σβάρνα Λευτέρη, Ραμπότα Εμμανουήλ , Νένδο Τάσο και Ελευθεριάδη Νίκο.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Ομαδικά:

 • η αντρική ομάδα του ΝΕΜΕΣΙΣ τερμάτισε στη 1η θέση το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής της Βορείου Ελλάδος φέτος και στο Πανελλήνιο μπαράζ για της άνοδο στην Α2 στο Σ.Ε.Φ. στον Πειραιά κατέλαβε την 5η θέση, με τους Οικονόμου Γρ., Γιοβά, Γιάγκου Γ., Γκεοργκίεφ και Ραμπότα,
 • καθώς επίσης πήρε και την 3η θέση στο τοπικό κύπελλο συμμετέχοντας με έφηβους αθλητές, Νένδο, Ελευθεριάδη, Κουτσόγλου και τον έμπειρο Γιοβά,
 • η γυναικεία ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ τερμάτισε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα για την Β΄ εθνική της Βορείου Ελλάδος στηριζόμενη στις Μποζίνη, Καϊοπούλου και Γαβρανοπούλου,
 • οι παίδική ομάδα του ΑΔΩΝΙ, πήρε την πρόκριση ως η καλύτερη δεύτερη ομάδα από την περιφέρεια της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας και τερμάτισε στην 9η θέση στο Πανελλήνιο στην Φλώρινα, με τους Οικονόμου Κ.,Ανανιάδη και Τσεντεκίδη
 • η Παμπαιδική ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ, πήρε και αυτή ως πρώτη την πρόκριση από την περιφέρεια μας και τερμάτισε στην 5η θέση στο Πανελλήνιο στην Πάτρα, στηρίχτηκε στους Σαπάκο,Καρυπίδη και Τζιότζιο,
 • Επίσης η βετεράνοι αθλητές του Νέμεσις τερμάτισαν στην 1η θέση σε πρωτάθλημα αλλά και στην 2η θέση στο κύπελλο της ΠΟΦΕΠΑ για την κεντρική Μακεδονία και στην 2η θέση στο Πανελλήνιο των πρωταθλητών, με τους Ελευθεριάδη, Μακέδα, Πίττα Α., Ματσιώρη και Γαβριηλίδη.

Ατομικά:

 • 5άδα και πρόκριση στο Πανελλήνιο ατομικό των ανδρών, από τους: Οικονόμου Γρηγόρη (ΝΕΜΕΣΙΣ) , Γιοβά Ανέστη (ΝΕΜΕΣΙΣ) και Καλαϊτζή Δημήτρη (ΑΙΑΣ), έχασαν και οι τρεις στον πρώτο γύρο των ομίλων, ενώ στο αντίστοιχο διπλό οι Οικονόμου/Γιοβάς έχασαν στην 16άδα,
 • 4άδα και πρόκριση στο Πανελλήνιο των παίδων από τον Οικονόμου Κωνσταντίνο (ΑΔΩΝΙΣ) και αποκλεισμός στην 20άδα,
 • 2η θέση στα προκριματικά των κορασίδων από την Καϊοπούλου Ελπίδα (ΑΙΑΣ), χωρίς πρόκριση όμως γιατί μας έδιναν μόνο μια θέση,
 • 6άδα και πρόκριση στο Πανελλήνιο ατομικό των παμπαίδων με τους: Σαπάκο Σωτήρη (ΑΙΑΣ) τερμάτισε στην 8άδα του ατομικού αλλά και του διπλού στο Πανελλήνιο και Καρυπίδη Ανδρέα (ΑΙΑΣ) τερμάτισε στην 16άδα του ατομικού,
 • 3ος στο ανοικτό τουρνουά παμπαίδων στα Χανιά ο Σαπάκος,
 • 2ος στο ανοικτό τουρνουά παμπαίδων στην Καβάλα ο Σαπάκος,
 • 1ος στο ανοικτό τουρνουά νέων ανδρών στην ΧΑΝΘ ο Οικονόμου Γρ.,
 • 5ος στον τελικό των τουρνουά των παμπαίδων στην Κοζάνη ο Σαπάκος,
 • και 8ος στον τελικό των τουρνουά των παίδων στην Κοζάνη ο Ανανιάδης.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΑΙΑΣ

2η θέση στο πρωτάθλημα βόρειας Ελλάδας με τους :Γιοβά Ανέστη , Ντανιελ Ιβανοφ , Οικονόμου Γρηγόρη , Καλαϊτζή Δημήτρη , Λαδάς Αλέξης.

3η  θέση στο Πανελλήνιο μπαράζ για την άνοδο στην Α2 με τους  Ντανιελ Ιβανοφ , Γιοβά Ανέστη , Οικονόμου  Γρηγόρη , Καλαϊτζή Δημήτρη.

4αδά  ατομικό ανδρών βορείου Ελλάδος οι : Γιοβάς Ανεέστης , Οικονόμου  Γρηγόρης ,  Καλαϊτζή Δημήτρη και πρόκριση  στο Πανελλήνιο.

ΝΕΜΕΣΙΣ

3η θέση στο πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος όμιλοι Θεσσαλονλικης  με τους : Μακέδα Τόμη , Ματσιώρη Μιχάλη , Παπασάβογλου Στέφανο.

2η θέση σε πρωτάθλημα αλλα και κύπελο Π.Ο.Φ.Επ.Α. με τους Ελευθεριάδη Παντελή , Ματσιώρη Μιχάλη  , Μακέδα Τόμη  ,  Γαβριηλίδη .

2η θέση και στο πανελληνιο κύπελο με την ίδια ομάδα  Π.Ο.Φ.Επ.Α.

 

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

ΑΙΑΣ

1η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας για την Βόρειο Ελλάδα με τους : Γιοβά Ανέστη, Καλαϊτζή Δημήτρη, Οικονόμου Γρηγόρη, Νένδο Νίκο,  Καρυπίδη Μιχάλη, Ιορδανίδη Χρήστο, Ιορδανίδη Μανώλη και Τσεντεκίδη Χρήστο.

3η θέση στο Πανελλήνιο μπαράζ της Β΄ εθνικής για την άνοδο στην Α2 (οι 2 πρώτες ομάδες ανέβηκαν) αγωνίστηκαν οι : Γιοβάς Ανέστης, Καλαϊτζής Δημήτρης  και  Οικονόμου Γρηγόρης.

Πρόκριση στο Πανελλήνιο ατομικό των παγκορασίδων από την Μποζίνη Μαρία και μαζί με την Καϊοπούλου Ελπίδα μέσο του πίνακα αξιολόγησης των αθλητριών ήμασταν το 1ο σωματείο στις παγκορασίδες στην Βόρειο Ελλάδα.

6η θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό των παγκορασίδων με τις Μποζίνη Μαρία και Καϊοπούλου Ελπίδα.

Πρόκριση στο Πανελλήνιο ατομικό των παμπαίδων του Τσεντεκίδη Χρήστου και μαζί με τον Σαπάκο Σωτήρη μέσο του πίνακα αξιολόγησης των αθλητών ήμασταν το 2ο σωματείο στους παμπαίδες στην Βόρειο Ελλάδα, αλλά δεν προκριθήκαμε γιατί έδιναν μόνο μια θέση στην τελική φάση.

3η θέση στο ατομικό παγκορασίδων στο ανοικτό τουρνουά της Βέροιας κατέκτησε η Καϊοπούλου Ελπίδα.

3ης προκρίσεις στο Πανελλήνιο ατομικό των ανδρών από τους : Γιοβά Ανέστη, Καλαϊτζή Δημήτρη και  Οικονόμου Γρηγόρη.

ΑΔΩΝΙΣ

3ος ο Ανανιάδης Αδάμ στο ατομικό των παμπαίδων  στο ανοικτό τουρνουά της Δράμας.

ΝΕΜΕΣΙΣ

1η θέση στο πρωτάθλημα βετεράνων για την ΠΟΦΕΠΑ στην κεντρική Μακεδονία, αλλά και 3η θέση στην αντίστοιχη Πανελλήνια διοργάνωση με τους: Μακέδα Χρυσόστομο, Ματσιώρη Μιχάλη, Αργυράκη Γιάννη, Ελευθεριάδη Παντελή και Γαβριηλίδη Ζάκ.

2η θέση στο κύπελλο  βετεράνων για την ΠΟΦΕΠΑ στην κεντρική Μακεδονία με τους: Μακέδα Χρυσόστομο, Ματσιώρη Μιχάλη, Αργυράκη Γιάννη, Ελευθεριάδη Παντελή και Γαβριηλίδη Ζάκ.

 

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

ΑΙΑΣ

1η θέση στο  Κύπελλο ανδρών της Βορείου Ελλάδος με τους: Οικονόμου Γρηγόρη, Κώτση Κώστα, Ραμπότα Εμμανουήλ, Γιοβά Ανέστη και Παπασάβογλου Στέφανο.

3η θέση στο πρωτάθλημα για την Β΄ εθνική της Βορείου Ελλάδος με τους: Οικονόμου Γρηγόρη, Κώτση Κώστα, Ραμπότα Εμμανουήλ, Γιοβά Ανέστη, Παπασάβογλου Στέφανο,  Καρυπίδη Μιχάλη, Θεοφάνους Χρήστο και Σαρρή Αντώνη.

3αδα στο ομαδικό τον εφήβων παίρνοντας εύκολα την πρόκριση στο Πανελλήνιο αντίστοιχο πρωτάθλημα όπου τερματίσαμε στην 5η θέση στην Ελλάδα με τους αθλητές Οικονόμου Γρηγόρη, Κώτση Κώστα, Ραμπότα Εμμανουήλ, Γιοβά Ανέστη και Παπασάβογλου Στέφανο.

ΑΔΩΝΙΣ

2 προκρίσεις για το ατομικό Πανελλήνιο  από τους Ανανιάδη Αδάμ και τον Οικονόμου Κωνσταντίνο ήμασταν το 1ο σωματείο της Βορείου Ελλάδος στους Παμπαίδες, τερματίσαμε τελικά στην 7η θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό των παμπαίδων. Επίσης 6οι στο Πανελλήνιο διπλό οι Ανανιάδης και Οικονόμου και 6ος ο Ανανιάδης Αδάμ στο απλό για το Πανελλήνιο παμπαίδων.

3η θέση στο ομαδικό των παίδων στην Βόρειο Ελλάδα με τους: Λαδά Αλέξη, Ανανιάδη Αδάμ και τον Οικονόμου Κωνσταντίνο.

ΝΕΜΕΣΙΣ

3η θέση στο τοπικό Κύπελλο για την Βόρειο Ελλάδα με τους Μακέδα Τόμυ, Ματσιώρη Μιχάλη και Καλαϊτζή Δημήτρη.

 

 

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012

ΑΙΑΣ

3η θέση  στην Β΄ εθνική της Βορείου Ελλάδος  ανδρών με τους: Καλαϊτζή Δημήτρη, Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη, Ραμπότα Εμμανουήλ, Λαδά Αλέξη, Παυλίδη Αλέξανδρο και Σαρρή Αντώνη.

3άδα στο ομαδικό Εφήβων Βορείου Ελλάδος  ανδρών με τους: Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη και  Ραμπότα Εμμανουήλ, Λαδά Αλέξη, Παυλίδη Αλέξανδρο και Σαρρή Αντώνη. Και 5η θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο.

8αδα στο Πανελλήνιο Διπλό στους Εφήβους από τους Οικονόμου Γρηγόρη/ Γιοβά Ανέστη και 2η θέση στο Πανελλήνιο σχολικό λυκείων στο διπλό.

Πρόκριση στο Παγκόσμιο σχολικό λυκείων του ατομικού στην Σαρδηνία της Ιταλίας του Γιοβά Ανέστη.

16αδα στο Πανελλήνιο ατομικό ανδρών από τον  Καλαϊτζή Δημήτρη.

ΑΔΩΝΙΣ

2άδα στο ομαδικό παμπαίδων Βορείου Ελλάδος με τους: Ανανιάδη Αδάμ και Οικονόμου Κωνσταντίνο, καθώς και πρόκριση σε διπλό και ατομικό.

 

 

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011

ΑΙΑΣ

2η θέση  στο Κύπελλο της Βορείου Ελλάδος  ανδρών με τους: Καλαϊτζή Δημήτρη, Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Παπασάβογλου Στέφανο.

2η θέση  στην Β΄ εθνική της Βορείου Ελλάδος  ανδρών με τους: Καλαϊτζή Δημήτρη, Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Παπασάβογλου Στέφανο.

2άδα στο ομαδικό Νέων ανδρών Βορείου Ελλάδος  ανδρών με τους: Καλαϊτζή Δημήτρη, Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Παπασάβογλου Στέφανο. Και 7η θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο.

3άδα στο ομαδικό Εφήβων Βορείου Ελλάδος  ανδρών με τους: Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Παπασάβογλου Στέφανο. Και 6η θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο.

4άδα στο ομαδικό παμπαίδων Βορείου Ελλάδος με τους: Λαδά Αλέξη, Σαρή Αντώνη και Καρυπίδη Μιχάλη.

8αδα στο Πανελλήνιο Διπλό στους Νέους ανδρες από τους Οικονόμου Γρηγόρη/ Καλαϊτζή Δημήτρη.

8αδα στο Πανελλήνιο Διπλό στους Εφήβους  από τους Οικονόμου Γρηγόρη/ Γιοβά Ανέστη.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009-2010

ΑΙΑΣ

3η θέση  στο Κύπελλο της Βορείου Ελλάδος  ανδρών με τους: Καλαϊτζή Παναγιώτη, Μακέδα Τόμυ, Κρυωνά Γιώργο και Λαδά Δημήτρη.

ΑΔΩΝΙΣ

Προκρίσεις σε όλες τις τελικές φάσεις, παίδων , εφήβων και νέων ανδρών καταλαμβάνοντας μία από της δύο ή τρεις προνομιούχες θέσεις της Βορείου Ελλάδος με τους  Γιοβά Ανέστη, Ραμπότα Εμμανουήλ, Οικονόμου Γρηγόρη, Παπασάβογλου Στέφανο, Λάτκα Θανάση και Κιώση Βασίλη.

3η θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό Παίδων  με τους: Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Παπασάβογλου Στέφανο.IMAGE_207_resize

3η θέση στο Πανελλήνιο ατομικό παίδων με τον Γιοβά Ανέστη.Φωτογραφιες 018_resize

2η θέση στο Πανελλήνιο διπλό παίδων  με τους Γιοβά Ανέστη και  Οικονόμου Γρηγόρη.Φωτογραφιες 021_resize

Επίσης πρέπει να επισημάνουμε και την συμμέτοχή των δύο αθλητών μας (Γιοβά και Οικονόμου) στις διοργανώσεις του ΤΟΠ 8 Ελλάδος στους παίδες. Και  στις κατατάξεις για την Εθνική ομάδα των παίδων από τον Γιοβά Ανέστη.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008-2009

ΑΙΑΣ

1η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής  Βορείου Ελλάδος ανδρών με τους: Πήττα Γιώργο,  Καλαϊτζή Παναγιώτη, Μακέδα Τόμυ,  Καλαϊτζή Δημήτρη και Ποτόπουλο Ξενοφών . Και 6η θέση στο Πανελλήνιο μπαράζ για την άνοδο.Φωτογραφιες 095_resize

1η θέση (για πρώτη φορά) στο Κύπελλο της Βορείου Ελλάδος  ανδρών με τους: Πήττα Γιώργο,  Καλαϊτζή Παναγιώτη, Μακέδα Τόμυ,  Καλαϊτζή Δημήτρη και Ποτόπουλο Ξενοφών . Και πρόκριση στην καλύτερη 8άδα στο Πανελλήνιο Κύπελλο.Φωτογραφιες 012_resize

4η θέση στο Ομαδικό Πανκορασίδων Β. Ελλάδος με τις : Τέκου Αναστασία και Κασιόλα Άννα. Και Επίσης 5η Θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο κύπελλο.

ΑΔΩΝΙΣ

3η θέση  στο Κύπελλο της Βορείου Ελλάδος  ανδρών με τους: Κρυωνά Γιώργο, Γιοβά Ανέστη, Ραμπότα Εμμανουήλ, Παπασάβογλου Στέφανο και Οικονόμου Γρηγόρη.

3η θέση στο ομαδικό Νέων Ανδρών της Β. Ελλάδος  με τους: Γιοβά Ανέστη, Ραμπότα Εμμανουήλ, Οικονόμου Γρηγόρη και Παπασάβογλου Στέφανο.

3η θέση στο ομαδικό Εφήβων της Βορείου Ελλάδος  με τους: Γιοβά Ανέστη, Ραμπότα Εμμανουήλ, Οικονόμου Γρηγόρη και Παπασάβογλου Στέφανο.

3άδα  στο ομαδικό Παίδων της Βορείου Ελλάδος  με τους: Γιοβά Ανέστη, Ραμπότα Εμμανουήλ, Οικονόμου Γρηγόρη και Παπασάβογλου Στέφανο. Και Επίσης 5η  Θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο κύπελλο.Φωτογραφ 098_resize

Και μια από της μεγαλύτερες επιτυχίες αθλητή μας είναι η 3η θέση στο Πανελληνιο Παίδων στο ατομικό από τον Γιοβά Ανέστη και πρόσκληση του στις κατατάξεις της εθνικής.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2007-2008

ΑΙΑΣ

2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄  εθνικής  Βορείου Ελλάδος ανδρών  με τους: Καλαϊτζή Παναγιώτη,  Τσόκανο Λευτέρη και Μακέδα Τόμυ. Επίσης 4η στο πανελλήνιο μπαράζ της Β εθνικής Ελλάδος  για την άνοδο.

1η θέση στο ομαδικό Νέων Ανδρών της Β. Ελλάδος  με τους: Καλαϊτζή Παναγίωτη,  Ενεβέη Κυριάκο,  Ρομανίδη Γιάννη, Παπασάβογλου Στέφανο και Διδασκάλου Παύλο.1η θ_resize

ΑΔΩΝΙΣ

3η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄  εθνικής  Βορείου Ελλάδος ανδρών  με τους: Καλαϊτζή Δημήτρη,  Κρυωνά Γιώργο, Γιοβά Ανέστη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Οικονόμου Γρηγόρη.

3η θέση στο Κύπελλο της Βορείου Ελλάδος  ανδρών με τους: Καλαϊτζή Δημήτρη,  Κρυωνά Γιώργο, Γιοβά Ανέστη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Οικονόμου Γρηγόρη.

4η Θέση στο ομαδικό Παίδων Β. Ελλάδος με τους: Γιοβά Ανέστη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Οικονόμου Γρηγόρη.

1η θέση στο ομαδικό Νέων Ανδρών της Β. Ελλάδος  με τους: Καλαϊτζή Δημήτρη, Γιοβά Ανέστη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Οικονόμου Γρηγόρη. Και 9η θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πρωταθλητής στο απλό Εφήβων Β. Ελλάδος  ο Καλαϊτζής Δημήτρης .

Και στην 8άδα στο Πανελλήνιο Παίδων στο Διπλό οι Γιοβάς Ανέστης και Κώτσης Κωνσταντίνος (ΑΣΕΑ Καβάλας).

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2006-2007

ΑΔΩΝΙΣ

1η θέση στο ομαδικό εφήβων της Β. Ελλάδος  με τους: Καλαϊτζή Δημήτρη,  Ενεβέη Κυριάκο,  Ρομανίδη Γιάννη, Γιοβά Βασίλη και Διδασκάλου Παύλο.Φωτογραφιες 016_resize

ΑΙΑΣ

2ος στο ατομικό πανπαίδων Β. Ελλάδος ο Γιοβάς Ανέστης καθώς επίσης 3οι στο διπλό με συμπέκτοι τον Κώτση Κωνσταντίνο (ΑΣΕΑ Καβάλας) και 3οι στο μικτό με συμπέκτρια την Κοτατζίαν Λιάνα  (Αρνενιοι).

Και στο Πανελλήνιο πανπαίδων 2η θέση στο Διπλό  με συμπέκτοι τον Κώτση Κωνσταντίνο (ΑΣΕΑ Καβάλας).ΠΑΝΠ23_resize

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2005-2006

ΑΙΑΣ

1η θέση στο πρωτάθλημα της Β εθνικής  Βορείου Ελλάδος ανδρών (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) με τους: Καλαϊτζή Παναγιώτη,  Ενεβέη Κυριάκο, Κρυωνά Γεώργιο, Καλαϊτζή Δημήτρη, Μοσχάκη Σπύρο,  Γιοβά Ανέστη, Εφραιμίδη Ιάσωνα, Αβραμίδη Γιώργο και Χατζιαναστασίου Γιώργο.ΠΡΩΤΑΘΛ 2005-06 1η_resize

Επίσης 4η στο πανελλήνιο μπαράζ της Β εθνικής Ελλάδος  για την άνοδο με τους: Καλαϊτζή Παναγιώτη,  Ενεβέη Κυριάκο, Κρυωνά Γεώργιο. Έτσι για δεύτερη φορά δεν ανεβαίνουμε κατηγορία.

1η θέση στο ομαδικό εφήβων της Β. Ελλάδος  με τους: Καλαϊτζή Δημήτρη,  Ενεβέη Κυριάκο,  Μοσχάκη Σπύρο, Γιοβά Ανέστη και Παπαδόπουλο Παύλο. Και στην 8άδα  στο πανελλήνιο στην ίδια διοργάνωση.

Στο ατομικό εφήβων Β. Ελλάδος 1ος ο Ενεβέης Κυριάκος και 2ος ο Καλαϊτζής Δημήτρης.

3η θέση στο Κύπελλο της Βορείου Ελλάδος  ανδρών με τους:  Καλαϊτζή Παναγιώτη,  Ενεβέη Κυριάκο, Κρυωνά Γεώργιο και Καλαϊτζή Δημήτρη.

Στο ατομικό νέων  Β. Ελλάδος  3άδα  ο Καλαϊτζή Παναγιώτη και 6άδα οι Καλαϊτζής  Δημήτρης  και Μοσχάκης Σπύρος.

Επίσης 1ος στο ατομικό πανπαίδων ο Γιοβάς Ανέστης καθώς και στην 16άδα του πανελλήνιου ατομικού και 3η θέση στο πανελλήνιο μικτό με την Οβσεντιαν Ρόζα (χανθ).

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2004-2005

ΑΙΑΣ

1η θέση στο πρωτάθλημα της Β εθνικής  Βορείου Ελλάδος ανδρών με τους: Καλαϊτζή Παναγιώτη,  Ενεβέη Κυριάκο, Κρυωνά Γεώργιο, Γερόλυμο Βασίλη, Καλέ Δημήτρη, Γιοβά Ανέστη, Καρυοφίλλη Λεωνίδα και Χατζιαναστασίου Γιώργο.(Αήτητοι).φωτογραφιες 179_resize

Επίσης 4η στο πανελλήνιο μπαράζ της Β εθνικής για την άνοδο με τους: Καλαϊτζή Παναγιώτη,  Ενεβέη Κυριάκο, Κρυωνά Γεώργιο, Γερόλυμο Βασίλη.

1η θέση στο ομαδικό εφήβων της Β. Ελλάδος  με τους: Καλαϊτζή Παναγιώτη,  Ενεβέη Κυριάκο, Καλέ Δημήτρη και  Καρυοφίλλη Λεωνίδα. Και 8η θέση στο πανελλήνιο στην ίδια διοργάνωση.

Στο ατομικό εφήβων 1ος Καλαϊτζής  Παναγιώτης , 3ο Ενεβέης Κυριάκος και στην 8αδα ο Καριοφύλλης Λεωνίδας.   Και στο διπλό στην 3αδα οι Καλαϊτζής Παναγιώτης και Καριοφυλλίδης Ανέστης (ΧΑΝΘ) και οι Ενεβέης Κυριάκος και Καλές Δημήτρης.

3η θέση στο Κύπελλο της Βορείου Ελλάδος με τους:  Καλαϊτζή Παναγιώτη,  Ενεβέη Κυριάκο, Κρυωνά Γεώργιο,  Καλέ Δημήτρη και  Καρυοφίλλη Λεωνίδα.

Τέλος ο αθλητής μας Καλαϊτζής Δημήτρης  (ο οποίος έπαιξε δανεικός στην ομάδα του Α.Κ. Ζωγράφου για μία χρονιά) κατέλαβε την 1η θέση στο διπλό παίδων του πανελλήνιου πρωταθλήματος με συμπαίκτη τον Σιώκο  Γιάννη του ιδίου σωματείου καθώς  επίσης μπήκε στην 8άδα της ίδιας διοργάνωσης.φωτογραφιες 231_resize

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2003-2004

ΑΙΑΣ

1η θέση στο ομαδικό Παίδων Βορείου Ελλάδος με τους: Καλαϊτζή Δημήτρη,  Ενεβέη Κυριάκο και  Μοσχάκη Σπύρο. Επίσης την ίδια χρονιά κατακτήσαμε την 4η θέση στο Πανελλήνιο των Παίδων με τους ίδιου αθλητές.

2η θέση στο ομαδικό Εφήβων Βορείου Ελλάδος με τους: Καλαϊτζή Παναγιώτη, Εφραιμίδη Ιάσονα, Καλαϊτζή Δημήτρη, Ενεβέη Κυριάκο και  Μοσχάκη Σπύρο. Καθώς  επίσης και μέσα στην 8αδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με τους ίδιους αθλητές.

2η θέση στο πρωτάθλημα  Βορείου Ελλάδος ανδρών με τους: Καλαϊτζή Παναγιώτη, Καλαϊτζή Δημήτρη, Μοσχάκη Σπύρο, Ενεβέη Κυριάκο και Κρυωνά Γεώργιο.

Σε ατομικό επίπεδο: Παίδες 1ος ο Καλαϊτζής Δημήτρης (επίσης στο Πανελλήνιο μέσα στην 8αδα), 2ος ο Ενεβέης  Κυριάκος και 3ος ο Μοσχάκης Σπύρος (16αδα στο Πανελλήνιο). Στους έφηβους  2ος ο Καλαϊτζής  Παναγιώτης και 3ος ο Καλαϊτζής Δημήτρης.

Διπλό: στο Παίδων 2αδα οι Καλαϊτζής  Δημήτρης και Ρωμανίδης Γιάννης(επίσης στην 8αδα του Πανελλήνιου), επίσης 2αδα οι Μοσχάκης Σπύρος και Ενεβέης Κυριάκος. Στους έφηβους 2αδα οι Καλαϊτζής  Παναγιώτης και Καλαϊτζής Δημήτρης.

Μεικτό: Στο Παίδων 1οι οι Καλαϊτζής Δημήτρης και Χατζατριάν Ανίτα (Απόλλων Καλαμαριάς)(επίσης 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων).

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2002-2003

ΑΙΑΣ

3η θέση στο πρωτάθλημα  Βορείου Ελλάδος ανδρών με τους: Κρυωνά Γεώργιο, Κυριακίδη Γεώργιο, Κουρούπα Γιάννη, Καλαϊτζή Δημήτρη, Μοσχάκη Σπύρο, Ματσιώρη Μιχάλη και Ψάλτη Μανόλη.

3η θέση στο ομαδικό Παίδων Βορείου Ελλάδος με τους: Καλαϊτζή Δημήτρη,  Ενεβέη Κυριάκο, Μοσχάκη Σπύρο και Γιόβα Ανέστη.

Σε ατομικό επίπεδο: Παίδες 2ος ο Ενεβέης Κυριάκος και 6αδα ο Καλαϊτζής Δημήτρης.

Διπλό: στους Παίδες 2αδα οι Καλαϊτζής Δημήτρης και Καριοφυλλίδης Ανέστης (ΧΑΝΘ) και επίσης 2αδα οι  Ενεβέης Κυριάκος και Μοσχάκης Σπύρος.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2001-2002

ΑΙΑΣ

3η θέση στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος ανδρών με τους: Κρυωνά Γεώργιο, Κυριακίδη Γεώργιο, Γερόλημο Βασίλη, Ματσιώρη Μιχάλη και  Καλαϊτζή Δημήτρη.

3η θέση στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος γυναικών με τις: Μαροπούλου Αλεξάνδρα, Κυριακίδου Όλγα, Αϊβάζογλου Μαρία και Κυριακίδου Νικολέτα.

2η θέση στο ομαδικό παίδων Βορείου Ελλάδος με τους: Καριοφύλλη Λεωνίδα, Καλαϊτζή Δημήτρη, Ενεβέη Κυριάκο και Μοσχάκη Σπύρο.

2η θέση στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος γυναικών με τις: Μαροπούλου Αλεξάνδρα, Κυριακίδου Όλγα , Αϊβάζογλου Μαρία και Κυριακίδου Νικολέτα.

3η θέση στο πρωτάθλημα  Βορείου Ελλάδος ανδρών με τους: Κρυωνά Γεώργιο, Κυριακίδη Γεώργιο, Γερόλημο Βασίλη, Ματσιώρη Μιχάλη, Καλαϊτζή Δημήτρη, Χριστίδη Γιάννη, Χατζιφιλλιπίδη  Βασίλη, Καριοφύλλη Λεωνίδα και Ενεβέη Κυριάκο.

Σε ατομικό επίπεδο: στους άνδρες 10αδα ο Κυριακίδης Γιώργος. Γυναίκες 4αδα η Μαροπούλου Αλεξάνδρα και 8αδα η Κυριακίδου Όλγα. Παίδες 6αδα ο Ενεβέης Κυριάκος. Νεανίδες 8αδα η Αϊβάζογλου Μαρία. Πανπαίδες 1ος ο Καλαϊτζής   Δημήτρης.

Διπλός: στις γυναίκες 3ες οι Μαροπούλου Αλεξάνδρα και Αϊβάζογλου Μαρία επίσης 3ες οι Κυριακίδου Όλγα και Κυριακίδου Νικολέτα. Παίδων 3οι οι Καλαϊτζής Δημήτρης και Καριοφύλλης  Λεωνίδας επίσης 3οι οι Ενεβέης  Κυριάκος και Μοσχάκης Σπύρος. Νεανίδες 3ες Αϊβάζογλου Μαρία και Παππά Ανθή (ΧΑΝΘ). Στους έφηβους 8αδα οι Χριστίδης Δημήτρης και  Καριοφύλλης  Λεωνίδας. Πανπαίδες 1οι οι Καλαϊτζής Δημήτρης και Γιόβας Ανέστης.

Μεικτό: Παίδες 8αδα οι Καλαϊτζής  Δημήτρης και Χατζατριάν Ανίτα (Απόλλων Καλαμαριάς) επίσης 8αδα οι Μοσχάκης Σπύρος και Υψηλάντη Ελένη (Απόλλων Καλαμαριάς). Πανπαίδες 1οι οι Καλαϊτζής Δημήτρης και Χατζατριάν Ανίτα (Απόλλων Καλαμαριάς).

Επίσης 1η θέση στο σχολικό δημοτικών (Δ,Ε,ΣΤ,) ο Καλαϊτζής  Δημήτρης και στην κατηγορία (Α,Β,Γ,) ο Γιόβας Ανέστης.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2000-2001

ΑΙΑΣ

2η θέση στο ομαδικό παίδων Βορείου Ελλάδος με τους: Καλαϊτζή Παναγιώτη, Καλαϊτζή Δημήτρη, Χριστίδη Δημήτρη και Καριοφύλλη Λεωνίδα.

3η θέση στο ομαδικό εφήβων Βορείου Ελλάδος με τους: Χατζιφιλλιπίδη Βασίλη, Χριστίδη Γιάννη, Καλαϊτζή Παναγιώτη και Καλαϊτζή Δημήτρη.

Σε ατομικό επίπεδο: παίδων 3ος ο Καλαϊτζής  Παναγιώτης. Κορασίδων 8αδα η Αϊβάζογλου Χριστίνα.  Εφήβων 6αδα ο Καλαϊτζής  Παναγιώτης και στην 12αδα οι, Καλαϊτζής Δημήτρης και Καρυοφύλλης  Λεωνίδας. Πανπαίδων 3ος ο Καλαϊτζής  Δημήτρης  (και 9ος στο Πανελλήνιο ,στο ίδιους αγώνες ήρθε 13η η Αϊβάζογλου Χριστίνα).

Στο Διπλό: Παίδων 2αδα Καλαϊτζής  Παναγιώτης και Καριοφυλλίδης Ανέστης(Μαντουλίδης) και 3οι Καρυοφύλλης  Λεωνίδας και Χριστίδης Δημήτρης. Εφήβων 2αδα οι  Καλαϊτζής  Παναγιώτης και Καριοφυλλίδης Ανέστης(Μαντουλίδης) και 3οι οι Καλαϊτζής  Δημήτρης και Τσερμενίδης Παναγιώτης(ΧΑΝΘ).

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1999-2000

ΑΙΑΣ

1η θέση στο ομαδικό παίδων Βορείου Ελλάδος με τους:Νικολαϊδη Ορέστη ,Καλαϊτζή  Παναγιώτη ,Καλαϊτζή Δημήτρη, Χριστίδη Δημήτρη και Καριοφύλλη Λεωνίδα. Επίσης την ίδια χρονιά κατακτήσαμε και την 5η θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό της ίδιας διοργάνωσης.

2η θέση στο ομαδικό εφήβων Βορείου Ελλάδος με τους:Χριστίδη Γιάννη, Χατζηφιλλιπίδη Βασίλη, Νικολαϊδη Ορέστη και Καλαϊτζή  Παναγιώτη.

3η θέση στο ομαδικό κορασίδων Βορείου Ελλάδος με τις:Μαροπούλου Αλεξάνδρα  και Αϊβάζογλου Μαρία.

3η θέση στο ομαδικό νεανίδων Βορείου Ελλάδος με τις:Μαροπούλου Αλεξάνδρα και Αϊβάζογλου Μαρία.

Σε ατομικό επίπεδο: στο παίδων 1ος ο Νικολαϊδης Ορέστης (και μέσα στην 8αδα της Ελλάδος) και 3ος ο Καλαϊτζής Παναγιώτης. Κορασίδων 2η η Αϊβάζογλου Μαρία. Εφήβων 8αδα ο Νικολαϊδης Ορέστης. Νεανίδων 1η η Μαροπούλου Αλεξάνδρα και 6η η Αϊβάζογλου Μαρία. Πανπαίδες 2ος ο Καλαϊτζής Δημήτρης.

Στο Διπλό:Παίδων-Κορασίδων 3οι οι Νικολαϊδης Ορέστης και Καλαϊτζής Παναγιώτης και 2ες Αϊβάζογλου Μαρία και Αλεξανδρίδου  Ηρώ (Μετέωρα). Νεανίδων 2ες Μαροπούλου Αλεξάνδρα και Αλεξανδρίδου Ηρώ (Μετέωρα). Πανκορασίδες 3ες Αϊβάζογλου Χριστίνα και Χατζατριάν Ανίτα.

Μικτός: Παίδων-Κορασίδων 3οι Νικολαϊδης Ορέστης και Αλεξανδρίδου Ηρώ, επίσης 3οι Καλαϊτζής Παναγιώτης και Αϊβάζογλου Μαρία (και στην 8αδα Πανελλήνιος). Πανπαίδων 1οι Καλαϊτζής Δημήτρης και Αμανατίδου Μαρία.